Professionel mårbekæmpelse

Hvis du har fået mår på loftet, bør din første tanke være mårbekæmpelse. Det gælder nemlig om at få den smidt ud igen så hurtigt som muligt.

Den mest anbefalede metode er Mårstop fra Naturlig som har garanti for at de virker på lige præcis den mår, der er flyttet ind hos dig.

Vil du af min din ubudne gæst hurtigst muligt, eller har du prøvet alt, hvad du kunne komme i tanke om uden held, så er der ingen vej udenom. Du må have tilkaldt en professionel skadedyrsbekæmper.

Mårbekæmpelse kræver erfaring

Skadedyrsbekæmpere kommer i mange udgaver fra små enkeltmandsfirmaer til store koncerner med mange ansatte. Nogle tager sig af alt fra kakkerlakker over flagermus til muldvarpe, mens andre har specialiseret sig inden for et enkelt eller nogle få skadedyr.

Når det gælder mårbekæmpelse, kan det være lige meget, om du vælger et lille eller et stort firma – bare de har særlig forstand på at få bugt med en husmår.

Husmåren er sin helt egen, og det kræver en hel del erfaring i første omgang at få den fanget/aflivet og dernæst sikre, at den eller en af dens artsfæller ikke vender tilbage senere .

Indhent flere tilbud på mårbekæmpelse

Heldigvis er der mange selskaber, der både har den rette erfaring og er til at komme i nærheden af prismæssigt. En mårbekæmpelse kræver dog en vis mængde arbejde, og den koster naturligvis derefter. Derfor kan det tit betale sig at indhente tilbud fra flere forskellige skadedyrsbekæmpere – hele tiden under hensyntagen til, at du ikke må gå på kompromis med kvaliteten. Der er trods alt ingen grund til at betale selv en billig pris, hvis du ikke slipper af med måren.

Forhør dig lidt om de planlagte metoder, når du kontakter de forskellige selskaber, og vælg det firma, hvor du føler dig mest tryg ved, at de får arbejdet gjort – også selvom du måske kommer til at skulle betale lidt mere end det billigste tilbud.

Bor  du i et område, der er meget plaget af husmårer, kan det måske betale sig at indgå en form for abonnementsordning med skadedyrsbekæmperen. En del selskaber tilbyder denne service helt af sig selv, da det kan være en fordel for alle parter. Du får et telefonnummer, du kan ringe til, når du har besøg af en mår – hvad enten der kommer én eller ti dyr i løbet af et år – og skadedyrsbekæmperen har en sikker indtægt et helt år frem.

Skadedyrsbekæmper med erfaring i mårbekæmpelse

Maarstop
Pris: 379,- inkl moms + fragt
Levering: Dag til dag
100% Tilfredshedsgaranti