Om Mårbekæmpelse.dk

Mårbekæmpelse.dk er et website, der beskæftiger sig indgående med husmåren, der på godt og ondt en del af den danske natur.

Nogle mennesker anser det lille rovdyr som et herligt eksempel på, at det danske dyreliv består af andet end irriterende insekter og kvidrende fugle, mens det for andre et frygteligt skadedyr, der forårsager skader på dyr og materiel for massevis af penge hvert eneste år.

Husmåren er med andre ord et komplekst væsen, der kan frembringe stærke følelser hos de mennesker, der har været i berøring med dyret på den ene eller den anden måde.

Under alle omstændigheder fremkalder dyret interesse, hvis man først har fået øjnene op for det. Om ikke andet så i hvert fald interesse for, hvordan man slipper af med det igen, hvis det er rykket ind på loftet

Heldigvis bugner internettet af oplysninger om husmåren, men efterhånden som man surfer rundt, opdager man, at langt de fleste mår-relaterede hjemmesider er konstrueret mhp. at fremme lige præcis deres formål – skadedyrsbekæmpere skriver om, hvordan måren fjernes, naturelskere skriver om, hvordan måren beskyttes etc. etc.)

Mårbekæmpelse.dk er derfor oprettet som et samlet overblik over alt, hvad der overhovedet kan tænkes at have med husmåren at gøre, så den alment mår-interesserede kun behøver slå op et enkelt sted for at finde sine oplysninger.

Mårbekæmpelse.dk har på den måde ingen særlige interesser i husmåren ud over almen oplysning og hjælp til de personer, der måtte komme i kontakt med det lille dyr på den ene eller den anden måde.

Kontakt Mårbekæmpelse.dk

Da Mårbekæmpelse.dk ønsker at bidrage så meget som muligt til oplysning om husmåren, er alle relevante tilføjelser til websitets indhold særdeles interessante.

Hvis du har erfaring eller på anden måde forstand på husmåren og mener, der mangler nogle oplysninger på Mårbekæmpelse.dk, har nogle rettelser eller på anden måde ønsker at knytte en kommentar til websitet, skal du være meget velkommen til at kontakte Mårbekæmpelse.dk.

Mårbekæmpelse.dk er udviklet og drives af:

Billederne rundt omkring på Mårbekæmpelse.dk er dels egenproducerede, dels udlånt af venlige fotografer og dels billeder, der er stillet til offentlig rådighed på internettet.

Headerbilledet er leveret af Atirador [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons.

Professionel mårbekæmpelse

Maarstop
Pris: 379,- inkl moms + fragt
Levering: Dag til dag
100% Tilfredshedsgaranti